På leir med far

 

På leir med far  7.-9. september 2018 
Frist for påmelding: 13. aug.
Merk alder: Barn som er født år 2011-2013
Dette er en trygg og grei måte og bli vant til å reise på leir.

Jarle Mong er taler for de vaksne.

Dersom du skal melde dere på leir kan du nå gjøre det her på vår nettside. Vi tar ikke inn påmelding pr. mail eller tlf.

Fyll inn og trykk send
Du vil da få opp en beskjed om at din påmelding er registrert.

Vi trekker om hvem som får plass
Etter at påmeldingsfristen har gått ut den 13. august trekker vi om hvem som får plass på leir. Vi trekker da rom for rom. Det vil si at de som oppgir at de ønsker å sove på rom sammen, blir trukket som sammen.

Plass på leir
Dersom du får plass på leir vil du få program, infobrev og giro tilsendt pr. mail.

Dersom du ikke får plass
Det er plass til 60 deltakere på leirene. Dersom leiren blir fulltegnet, blir de som har meldt seg på innen påmeldingsfristen satt på venteliste og får evt. plass dersom noen melder seg av. Får du ikke plass, garanterer vi deg plass på neste leir du melder deg på.
Dere vil uansett få en mail som forteller at ditt barn står på venteliste og eventuelt hvilken plass det kommer på.

Avmelding
Hvis vi får avmeldingen senere enn to uker før leiren starter, må det betales kr.100,- i avmeldingsgebyr, ved avmelding dagen før eller ikke fremmøtt må hele leiren betales. Ved sjukdom vert beløpet refundert mot skriftlig melding med kontonummer.

Ved spørsmål ring:
ImF Rogaland
tlf: 51793880
Kontortid: 9.00-15.00

Pris:
655 kr. pr. barn
143 kr. pr. voksne

PS! Dersom du ikke har mulighet til å betale for at barnet ditt skal få reise på leir, ber vi deg ta kontakt med oss på kontoret.

Barna må være født i 2011, 2012 eller 2013
Hvem ønsker du å sove på rom sammen med? Det er 4 senger på hvert rom. Til nøds kan det være 5 stk på et rom. Vi trekker om hvem som får plass på leir. Dersom alle de du skriver opp her har meldt seg på samme leiren som du har, trekker vi dere sammen. Dersom du vil ha plass uavhengig av om du få sove sammen med noen du kjenner, kan du ikke ha navn oppført i denne rubrikken. Dersom du melder på kun 2 eller 3 personer, kan du risikere at barna blir lagt på rom sammen med andre.
DU MÅ OPPLYSE OM evt. matallergi, sykdom etc. som må tas hensyn til. (Barn/Ungdom med funksjonshemming som trenger assistanse til personlig hygiene/ADL skal ha med egen assistent)
Det koster deg ingenting å bli medlem. Det koster egentlig 50 kr, men vi gir deg 50 kr i rabatt. Derfor slipper du å betale. Alle som reiser på leir kan bli medlem i denne klubben. Leirklubben gjør at vi kan søke staten om frifondmidler, og det er penger som kommer godt med. De bruker vi til forskjellige ting som vi trenger/har lyst på på Ognatun. F. eks har vi kjøpt fotballspill, basketballkorg, innebandykøller osv.
Vi bruker bilder i leirbrosjyre eller leirpresentasjon. Vi kobler aldri navn til bilder. Og bruker heller aldri badebilder.