Tenleir

 

 

dsc_0032-3  DSC_0081  dsc_0010-2

Her kan du se film fra Tenleir på Ognatun
8. – 10. kl.
Gled deg til neste Tenleir, 21.-23. september
MERK NY DATO!!!!
Fortsatt ledige plasser!

Påmelding                                                                                                                                           Dersom du skal melde på ditt barn på leir kan du nå gjøre det her på vår nettside. Vi tar ikke inn påmelding pr. mail eller tlf.

Fyll inn og trykk send
Du vil da få opp en beskjed om at din påmelding er registrert.

Vi trekker om hvem som får plass
Etter at påmeldingsfristen har gått ut trekker vi om hvem som får plass på leir. Vi trekker da rom for rom. Det vil si at de som oppgir at de ønsker å sove på rom sammen, blir trukket som ett rom.

Plass på leir
Dersom du får plass på leir vil du få program, infobrev og giro tilsendt pr. mail.

Dersom du ikke får plass
Det er plass til 60 deltakere på leirene. Dersom leiren blir fulltegnet, blir de som har meldt seg på innen påmeldingsfristen satt på venteliste og får evt. plass dersom noen melder seg av. Får du ikke plass, garanterer vi deg plass på neste leir du melder deg på.
Dere vil uansett få en mail som forteller at ditt barn står på venteliste og eventuelt hvilken plass det kommer på.

Avmelding
Hvis vi får avmeldingen senere enn to uker før leiren starter, må det betales kr.100,- i avmeldingsgebyr, ved avmelding dagen før eller ikke fremmøtt må hele leiren betales. Ved sjukdom vert beløpet refundert mot skriftlig melding med kontonummer.

Pris: 875 kr

Ved spørsmål ring:
ImF Rogaland
tlf: 51793880
Kontortid: 9.00-15.00

PS! Dersom du ikke har mulighet til å betale for at barnet ditt skal få reise på leir, ber vi deg ta kontakt med oss på kontoret.

Hvem ønsker du å sove på rom sammen med? Det er 4 senger på hvert rom. Til nøds kan det være 5 stk på et rom.
DU MÅ OPPLYSE OM evt. matallergi, sykdom etc. som må tas hensyn til. (Barn/Ungdom med funksjonshemming som trenger assistanse til personlig hygiene/ADL skal ha med egen assistent)
Ved sykdom, hjemlengsel eller andre ting kan det være nødvendig for oss å kontakte pårørende. Av ulike grunner er ikke alltid dere tilgjengelig pr tlf. Det hadde vært fint om vi da kunne fått tlf nr og navn på en annen person vi kunne kontakte.
Det koster deg ingenting å bli medlem. Det koster egentlig 50 kr, men vi gir deg 50 kr i rabatt. Derfor slipper du å betale. Alle som reiser på leir kan bli medlem i denne klubben. Leirklubben gjør at vi kan søke staten om frifondmidler, og det er penger som kommer godt med. De bruker vi til forskjellige ting som vi trenger/har lyst på på Ognatun. F. eks har vi kjøpt fotballspill, basketballkorg, innebandykøller osv.
Vi bruker bilder i leirbrosjyre eller leirpresentasjon. Vi kobler aldri navn til bilder. Og bruker heller aldri badebilder.
Prisen på surfingen kommer utenom. Enten du har prøvd før eller ikke, så er det god mulighet til å lære. Vi har med oss en instruktør fra Surfschool, som går gjennom det som trengs, basic ting og nyttig informasjon. I tillegg vil det bli med flere ledere som kan surfe. Instruktøren har livredningskurs! Pris pr. pers: 250,- En meget god pris! Pris inkl: Alt nødvendig utstyr + transport
Vi trenger tillatelse fra dere foresatte til bading og surfing i sjøen og/eller vannaktiviter. Dersom ditt barn melde seg på surfing tillater du også at de får sitte på i bil til stranden der de skal surfe. Vi har badevakt som har livredningskurs!