divisi2

Pusterom – en konsert med koret divisi

Helgen 29.-31. Januar reiser koret divisi på en liten turné i Rogaland. Med oss av musikere har vi Hans Petter Tangen på piano og Magnhild Mo på cello. «Vi ønsker å skape et pusterom i hverdagen, en konsertopplevelse der hjerte og sjel kan få ro, og der en gjennom musikken kan få et glimt av alt det store Gud gjør og har gjort for oss», forklarer korets dirigent Anders Berglund.

Gjennom konserten vil en få oppleve stor bredde i repertoaret. Det blir alt fra vare og inderlige salmer, både gamle og nye, til gospelmusikk med smakebiter fra divisi sin siste plateinnspilling “Du er”. – En gospelplate med norske tekster og utelukkende egenprodusert materiale. Turneen starter med konsert på i Hesby kirke på Finnøy fredag. Deretter reiser divisi videre til Varhaug misjonshus og holder konsert der sammen med koret Hananja på lørdag. Søndag står Jørpeland kirke for tur, og her vil det lokale prosjektkoret være med.

divisi består av 25 erfarne sangere fra hele Sør-Norge som møtes fem helger i året til øving og konserter. Koret ble startet på Bildøy Bibelskole tilbake i 1983 og har fremdeles sin tilknytning der, og til Indremisjonsforbundet. I løpet av disse årene har koret holdt over 300 konserter, spilt inn 11 plater og turnert landet på kryss og tvers. Denne siste helgen i januar skjer det altså i Rogaland. Velkommen til Pusterom!