Leirstedet har 22 firemannsrom, 2 tremannsrom (tilrettelagt for rullestol), 7 dobbeltrom (med høyere standard), 4 leiligheter for 4-6 personer og 1 hytte for 8 personer. Alle disse rom og boenheter har eget bad med dusj og toalett. Det er mulig å leie sengetøy/håndklær og også få oppreidd seng om ønskelig, eller dette tas med hjemmefra. I tillegg er det muligheter for å campe med campingvogn og bobil. Campinggjester kan velge å bruke egne sanitærfasiliteter, eller bestille eget bad på Ognatun. De velger også selv om de vil kjøpe måltider hos oss og koble seg til strøm. Ognatun har stor, moderne matsal der vi kan servere mange gjester samtidig og forholde oss til de nødvendige smitteverntiltak.

Måltider:
Bestill middag her!
Middagbestillingen må komme innen kl. 10.00 den dagen du vil spise!
På feriedagene på Ognatun vil vi servere frokost fra klokka 08.30 – 09.30 fra onsdag til søndag. Middag vil bli servert klokka 18.00 Søndag blir det middag 12.30. Det er også mulig å smøre niste, gi i så fall beskjed om det før kl 18.00 kvelden før. Hvert rom / boenhet får et eget bord i matsalen. Frokost er inkludert i overnattingsprisen, mens nistepakker og middag kommer i tillegg.

Møter:
Meld deg på møte her!
Hver kveld fra tirsdag 4. til lørdag 8. august vil vi holde familiemøte klokka 19.30 og en bibeltime klokka 21.00. Søndag blir det formiddagsmøte klokka 11.00. På disse samlingene vil vi forholde oss til de gjeldende smitteverntiltak. Det er ImF Rogalands egne ansatte som vil lede og forkynne på møtene. Det blir tatt opp kollekt på møtene til ImF Rogaland. Basar på lørdagskvelden!

På feriedagene er det gjestene selv som legger opp sine egne dager og aktiviteter.
Vi vil lage god informasjon om spennende steder og opplevelser i nærområdet og i regionen som passer både for store og små. Vi kan nevne de nydelige sandstrender i gåavstand til Ognatun, golfbane rett ved leirplassen, spennende tuneller og festningsanlegg i Sirevåg, familievennlige Jærgården på Nærbø eller Kongeparken på Ålgård. Ellers finnes mange flotte turstier langs strender, heiområder eller i skog og på fjell. Sjarmerende Egersund ligger ikke langt unna, og det er lett å nå både Sogndalsstrand, Knudaheiå, Steinkjerringa, Hå gamle prestegard, Preikestolen, Kjerag og Månafossen på dagsturer. Fra Ogna togstasjon kan du ta toget rett til Bryne, Sandnes, Stavanger eller Egersund sentrum for en fin spasertur i byen. På Ognatun har vi fotballbane, tennisbane, sandvolleyballbane, kanoer, trøbåter og en fin badeplass. Alle som bruker vårt utstyr må være behjelpelige med vasking av dette etter bruk.

Ognatun vil ha bemannet resepsjon på tirsdag fra 14.00 til 22.00 og fra 08.00 til 15.00 (onsdag til søndag), og fra 17.00 til 22.00 (onsdag til lørdag) I resepsjonen selger vi is, brus, litt snop, godt til kaffien og er behjelpelige med tips til turer og aktiviteter. Kaffe og vann vil være gratis tilgjengelig i resepsjonens åpningstider. Vi har mikrobølgeovn og vannkoker i resepsjonens åpningstider. Innsjekking skjer fra klokka 14.00 – 15.00, eller etter 17.00 på ankomstdagen. Utsjekk skjer før klokka 10.30 på avreisedagen (utenom søndag da utsjekk kan skje seinest 13.30)

Salongen vår vil være tilgjengelig som oppholdssted fra 08.00 til 23.00 og være romslig møblert og utstyrt med nødvendige rengjøringsmidler for å legge til rette for godt smittevern.

Smittevern:
Våre gjester må selv være med og utføre enkle tiltak for smittevern, holde nødvendig avstand, ha gode hygienetiltak og være friske ved ankomst / måtte forholde seg til isolasjonstiltak ved mistanke om smitte. Det er også forventa at de voksne i hver familie / boenhet har ansvar for å informere / lære opp og se til at alle i sin enhet forholder seg til de nødvendige tiltak for smittevern. Vi vil legge til rette for nødvendig utstyr, møblering i fellesareal og ha nødvendige rengjøringsmidler tilgjengelig som såpe, vann og håndsprit.

Priser:
Gjestepris pr døgn inkl frokost: (Sluttrengjøring er inkl i prisen)

Voksne inkl. frokost: 550
Ungdommer (13-19) inkl. frokost 450
Barn (4-12) inkl. frokost 350
Barn (0-3) gratis
Maks familiepris (overnatting & frokost) for hele oppholdet: 10 000 kr

Tillegg for leilighet 400 kr / døgn (kommer evt i tillegg til makspris) Tillegg for dobbeltrom med høyere standard: 200 kr / døgn
Tillegg for enkeltrom 220 kr /døgn

Camping:
250 kr /døgn. Strøm 50 kr / døgn. Leie av eget bad 200 kr /døgn.

Måltider:
Bestill middag her!
Middagbestillingen må komme innen kl. 10.00 den dagen du vil spise!
Middag / frokost / nistepakke (smøres selv under frokost)
Voksne: 150 / 100 / 75
Ungdommer (13-19) 100 / 80 / 60
Barn (4-12) 80 / 60 / 50
Barn (0-3) gratis
Maks familiepris for nistepakker til alle: 300 kr Ta gjerne med termos og få gratis kaffe på denne når dere kjøper nistepakker.

Velkommen til feriedager på nydelige Ognatun.

PÅMELDING HER