LEIRPÅMELDINGEN ER STOPPET!
VI ÅPNER OPP FOR FLERE DELTAKERE DERSOM VI FÅR FLERE LEDERE!

Besteleir er et nytt konsept hos oss. På denne leiren er det barn fra 1. til 4. klasse som kan bli med bestemor og / eller bestefar på leir. På leiren vil en del av samlinger og aktiviteter være felles, men det vil også være opplegg der barna har eget opplegg mens besteforeldrene har sin samling. Relasjonen mellom barnebarn og besteforeldre er viktig og vi vil derfor at en slik leir skal styrke en slik relasjon og gjøre det naturlig å snakke om troen og livet i den relasjonen. Vi gleder oss til leiren og tenker at det kan være en god gave til et barnebarn å få være med på en slik leir.

Leiren i 2019 vil være 4.-6. oktober
Prisen er kr 740,- pr barn og kr 1540,- pr voksen.

Dersom du skal melde på ditt barn på leir kan du nå gjøre det her på vår nettside. Vi tar ikke inn påmelding pr. mail eller tlf.

Fyll inn og trykk send
Du vil da få opp en beskjed om at din påmelding er registrert.

Vi trekker om hvem som får plass
Etter at påmeldingsfristen har gått ut trekker vi om hvem som får plass på leir. Vi trekker da rom for rom. Det vil si at de som oppgir at de ønsker å sove på rom sammen, blir trukket som ett rom.

Plass på leir
Dersom du får plass på leir vil du få program, infobrev og giro tilsendt pr. mail.

Dersom du ikke får plass
Det er plass til 60 deltakere på leirene. Dersom leiren blir fulltegnet, blir de som har meldt seg på innen påmeldingsfristen satt på venteliste og får evt. plass dersom noen melder seg av. Får du ikke plass, garanterer vi deg plass på neste leir du melder deg på.
Dere vil uansett få en mail som forteller at ditt barn står på venteliste og eventuelt hvilken plass det kommer på.

Avmelding
Hvis vi får avmeldingen senere enn to uker før leiren starter, må det betales kr.100,- i avmeldingsgebyr, ved avmelding dagen før eller ikke fremmøtt må hele leiren betales. Ved sjukdom vert beløpet refundert mot skriftlig melding med kontonummer.

Ved spørsmål ring:
ImF Rogaland
tlf: 51793880
Kontortid: 9.00-15.00