Ognatun – din leirplass


ImF Rogaland sine foreninger, forsamlinger og lag har sin egen leirplass:

Ognatun er din!

Disse datoene kan du
booke Ognatun til din:

Forsamlingsweekend

Lagsleir

Alphaweekend

Konfirmantweekend

Mannsweekend

Kvinneweekend

Ledige «Din leirplass»-datoer for 2026:

23. – 25. januar

30.januar – 1.februar

6.-8. februar

27. – 29.mars

16.- 18. oktober

 

Arranger helgen selv, eller dere kan

be oss stille med leirsjef og/eller taler.

 

Book nå på mail: rogaland@imf.no

eller tlf: 51 79 38 80

Kontortid: 9.00-15.00

First innen 1. februar 2025

Mer informasjon om LAGSLEIR

ImF Ung Rogaland stiller med leirsjef.  Lagene har lagsledere og foreldre og eller søsken med som ledere for leiren. Dette er knallkjekt!

Vi ser på dette som en mulighet som Gud har lagt foran oss og som det bare var for oss å gå inn i. Flere lag har kontaktet oss og spurt om vi kan ha leir for deres barnelag. Vi har nå hatt flere slike leirer, og opplever at det veldig meningsfylt. Det har ført til at vi omorganiserer noen av leirene våre fremover. Velg hvilken helg deres lag vil samles.

Lagsledere har større påvirkningskraft på barna enn det vi har som har leir for de små 1-3 ganger i året. Vi ser frem til et tettere fellesskap med «Barnelags-barn». Vi gleder oss også til å samarbeide med lagsledere som står i det viktige barnearbeidet uke etter uke og møte foreldrene som sender barna på barnelag.

Vil noen reise på leir sammen med andre lag fra forsamlingen sin eller fra samme sted? Eller er det et lag som ønsker å reise på leir og møte andre lag fra ulike steder, er dere velkommen til å ta kontakt. Vi kan hjelpe dere med å sette sammen en leir med lag fra andre steder som også vil på leir slik at det blir flere på leiren.

Ognatun og leirene våre har Awana-preg. Undervisningen vi kommer til å bruke på leirene blir laga av Bjarte Vesetvik og Trond Pundsnes som er ansatt i Awana Norge. Vi legger opp til gruppesamlinger i etterkant av bibeltimene der vi vil gi praktisk hjelp til å følge Jesus i hverdagen. Lederne får da mulighet til å bli bedre kjent med barna, bygge relasjoner, lære dem bibelvers utenat og ikke minst at de sammen ber for og med hverandre. Barna vil få med seg materiell som kan være til hjelp og oppmuntring for foreldre til å praktisere tro i hjemmet. Vi har malt opp en stor Awana-sirkel ute. (som brukes til spennende Awana-aktiviteter) Det blir mye lek og kos med nye konkurranser og kjekke aktiviteter på disse leirene.