Warning: The magic method VFB_Pro::__wakeup() must have public visibility in /customers/6/f/6/imfrogaland.no/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/vfb-pro.php on line 78 Warning: The magic method VFB_Pro_Form_Display::__wakeup() must have public visibility in /customers/6/f/6/imfrogaland.no/httpd.www/wp-content/plugins/vfb-pro/public/class-form-display.php on line 51 Vandrekort

Vandring sammen med Gud!

Vi i ImF Ung Rogaland selger vandrekort som kan hjelpe deg til å gå til Gud med dine følelser.

Hva er «Vandrekort»?

Hele mennesket er skapt og ønsket av Gud; både ånd, sjel og legeme. Sjelen vår består av tanker og følelser som påvirker hverandre. Følelser kan være både gode og vonde, og de påvirker hvordan vi har det. Sånn var det også for Jesus, for det står at han er prøvd i alt. Han vet og forstår hvordan det er å ha det både vondt og godt, og Han tåler og ønsker at vi deler alle våre følelser med ham.

For mange kan det være uvant å snakke om følelser, og vi kan alle kjenne at det er ubehagelig å møte følelser noen ganger. Selv om følelser kan være uønsket, er det vist at det er viktig å ikke undertrykke de, men være ærlige og anerkjenne det vi kjenner på. Derfor kan det være nyttig å bli bevisst de ulike følelsene, slik at vi kan forstå og forholde oss til de på en god måte. I denne prosessen kan det være godt å dele det med noen.

Følelser er ofte et uttrykk for hvilket tankesett man har. Noen ganger kan vi ha løgntanker som ikke stemmer med sannheten i Guds ord, og dette kan skape negative følelser. Løgnen om at vi ikke er god nok, skaper følelse av skam, og løgnen om at Gud ikke har kontroll, skaper frykt. Paulus skriver i Rom 12.2 at vi skal la oss bli forvandlet ved at sinnet fornyes, det vil si at vi fyller oss med Guds sannheter. Sannheten om at vi er elsket, at Gud er god og at Han har kontroll, skaper glede, ømhet og trygghet. Det fører igjen til frimodighet og styrke til å være den Gud har skapt oss til å være og gå på den veien Gud har for oss.

Disse kortene er ment som en hjelp til å ta opp ulikefølelser. Du kan komme til Gud med disse følelsene og la Ham vise deg om det ligger løgntanker bak. Bibelversene i kortene kan være en hjelp for å erstatte disse løgnene med sannhet.

«Hvis dere blir i mitt ord, er dere virkelig mine disipler. Da skal dere kjennesannheten, og sannheten skal sette dere fri». Joh 8,31b-32

På grunn av det Jesus gjorde, kan vi få ta imot frelse for hele mennesket, både ånd, sjel og kropp. Vi vil ta hele mennesket på alvor, og når vi kommer til Gud med det som er vanskelig kan han få lege sårene og gjenopprette.

I 1. Tess. 5. 23 står det:
«Må fredens Gud hellige dere helt gjennom!
Og må deres ånd sjel og kropp helt og fullt
bli bevart ulastelige ved vår Herre Jesu Kristi gjenkomst».
Å være Hellig betyr å etterligne Jesus i alt: i tanker, følelser, ord og handlinger. Vi ønsker at vår ånd, sjel og kropp skal være samstemt med Guds vilje
og at kraften til dette skal komme fra Fredens Gud selv. Vi ønsker at alle mennesker skal erfare Gudskjærlighet og kjenne sannheten som forvandler og setter fri.
Vi har valgt de 10 grunnfølelsene:
Glede, avsky, sinne, skam, tristhet, sjalusi, frykt, skyld, interesse og ømhet.


Slik bruker du Vandrekortene:

1. Velg deg et kort. Ta det kortet som taler mest til deg/den
følelsen du akkurat nå kjenner er sterkest. (la de andre kortene
ligge til en annen gang)
2. Ta gjerne med deg bibel og noe å skrive med.
3. Finn en plass der du kan kjenne ro og der du og Gud kan
være sammen, ute eller inne.
(Finner du ikke Gud? Han ser deg og din sak. Les Salme 139)
Be gjerne denne bønnen:

Herre Jesus Kristus
du står her foran meg,
du er også bak meg,
du er på min høyre side,
du er på min venstre side,
du er over meg,
du er under meg,
du omgir meg på alle sider,
du bor i hjertet mitt,
du gjennomtrenger meg helt,
og du elsker meg, Herre Jesus!
4. Sett av 30-60 minutt til denne «vandringen».
5. Når du er ferdig kan du vurdere om du vil dele dette med
noen. Ikke del det med hvem som helst, men velg en person du
stoler på (I Matt. 7. 6 står det: «Gi ikke hundene det hellige, og
kast ikke perler for svin. De vil bare trampe dem ned, vende
seg mot dere og rive dere i stykker».

Priser
20 kr. pr. kort
150 kr. for 10 stk.

Ved kjøp mellom 10-100 stk får du 20% rabatt
Ved kjøp av 100 stk eller mer får du 30 % rabatt
NB! Porto kommer i tillegg.

Bestill kort ved å sende mail til rogaland@imf.no