Ønsker du å gi en gave til Indremisjonsforbundet i Rogaland?

Du kan gi til kontonr: 8220 02 80101. 

Vipps #21841

Vil du bli med på fast givertjeneste, kontakt oss her. Eller last ned skjema her som du kan skrive ut på ark, fylle ut, og sende til adressen som står på det.

2 Kor 9:7: ”Enhver må gi slik som han setter seg fore i sitt hjerte, ikke med ulyst eller av tvang. For Gud elsker en glad giver.”

Siden det skattefrie beløpet er endret til kr 40.000 for 2018 er det noen som har kontaktet oss for å endre beløpet på sin giveravtale. 

Endring av gavebeløp for deg som har giveravtale:

Som giver til ImF, krets, forening/bedehus eller skole kan du kontakte ImF når du ønsker å gjøre endringer på din giveravtale. Du kan sende en e-post til imf@imf.no eller ringe 56 31 42 40. Du må opplyse om nytt gavebeløp og er du giver til flere prosjekt må det også opplyses hvilken fordeling du ønsker. Endringen vil bli registrert på din giveravtale hos ImF og vil tidligst gjelde fra neste måned. Har du kontaktet oss på e-post vil du motta en e-postbekreftelse på at endringen er gjort.

 

Bankene krever at det ligger et maksbeløp/beløpsgrense på AvtaleGiro-avtalen. Ved endring av gavebeløp må du eventuelt endre dette. Dette gjør du i nettbanken eller ved at du tar kontakt med banken. Vet du at endringen er innenfor den månedlige beløpsgrensen du satte da du inngikk giveravtalen, trenger du ikke gjøre noe.