Sammen med en åndelig mor/far blir du støttet og utfordret i ditt liv sammen med Jesus.

Vil du ha en mentor?

Kjenner du noen ganger på et behov for å snakke med og lære av noen som har mer livserfaring enn deg? Ønsker du å snakke med en som bryr seg, som lytter og som ønsker å utfordre deg og hjelpe deg i ditt liv med Jesus?  Ønsker du å ha en mentor men ikke vet hvem du skal spørre? Da er dette tingen for deg. Vi vil prøve å hjelpe deg til å finne en mentor som kan passe for deg.

Hva er en mentor?

Vi definerer en mentor som en person som vandrer med Jesus og som drar nytte av sin livserfaring for å utruste og veilede andre til å vandre med Jesus. En mentor er en som lytter, stiller spørsmål, støtter og utfordrer, og relasjonen er målrettet og basert på tillit.

Hvordan fungerer det?

Dersom du kontakter oss vil du da bli invitert til en kort inntakssamtale der du blir kjent med mentortilbudet vårt og vi blir kjent med deg. Basert på vår kjennskap til deg og våre mentorer vil vi gjøre vårt beste for å finne en mentor som er egnet for deg og dine behov. Det er opp til deg og din mentor å finne ut hvor ofte dere skal møtes, form og fokus for samtale. Du vil etter kort tid motta en mail fra oss for å høre hvordan det går, og skulle det være utfordringer eller behov for en samtale er du velkommen til å ta kontakt.

Hvorfor mentor?

Vi ser at det er et stort behov for mentorer i vår tid. Individualisme og behov for selvstendighet fører til ensomhet, utbrenthet og høy terskel for å ta kontakt med noen å snakke med. De ulike generasjonene er i stor grad adskilt, og de unge vet ikke hvor de skal vende seg for å snakke med noen med mer livsvisdom.

Vi tror at det å stå sammen på tvers av generasjoner er en forsømt verdi i vårt samfunn, og vi ønsker gjennom dette nettverket å kople generasjonene sammen. Mange sitter med en livsvisdom gjennom et liv med Jesus som de ikke får gitt videre. Samtidig ser vi at det er mange som ønsker å prate med noen som har kommet lenger enn dem, som kan lære dem og utfordre dem på vandringen med Jesus. Denne personen kan være en støtte og hjelp i livet med Jesus, en som ser dem, lytter til dem og har tro på dem.

 

 

KONTAKT OSS DERSOM DU ØNSKER DEG EN MENTOR

kontakt@rogalandkristnementornettverk.no 
Tlf: 51 79 38 80