På leir med far  6.-8. september 2019 
Påmeldingsfrist: 19. august
Merk alder: Barn som er født år 2012-2014
Dette er en trygg og grei måte og bli vant til å reise på leir.

Foredragsholder til fedrene: Trond Pundsnes
Tema: Tro på hjemmebane

Pris:
680 kr. pr. barn
1465 kr. pr. voksne

Påmeldingsskjema finner du nedenfor
Fyll inn og trykk send. Du vil da få opp en beskjed om at din påmelding er registrert. Vi tar ikke inn påmelding pr. mail eller tlf. Påmeldingsfrist 29. april (SL1), 20. mai (SL2) og 27. mai (SL3).

Plass på leir
Det er plass til 60 deltakere på leirene våre. Dersom det blir fullt ved påmeldingsfrist , trekker vi romvis om hvem som får plass på leir. Dvs. at de som oppgir at de ønsker å sove på rom sammen, trekkes som ett rom.

De som ikke får plass på en leir, blir satt på venteliste og får plass ved eventuelle avmeldinger. Får du ikke plass, garanterer vi deg også plass på neste leir du melder deg på! 

Informasjon sendes på mail
Informasjon om du har fått plass på leiren, program og giro blir sendt pr. mail.

Avmelding
Hvis du vil melde deg av leiren, vil vi ha beskjed senest to uker før leiren. Får vi avmelding senere må det betales kr.100,- i avmeldingsgebyr. Ved avmelding dagen før eller ikke fremmøtt må hele leiren betales. Ved sykdom blir beløpet refundert mot skriftlig melding med kontonummer.

Ved spørsmål ring:
ImF Rogaland
tlf: 51793880
Kontortid: 9.00-15.00

PS! Dersom du ikke har mulighet til å betale for at barnet ditt skal få reise på leir, ber vi deg ta kontakt med oss på kontoret.

Hvem ønsker du å sove på rom sammen med? Det er 4 senger på hvert rom. Til nøds kan det være 5 stk på et rom. Vi trekker om hvem som får plass på leir. Dersom alle de du skriver opp her har meldt seg på samme leiren som du har, trekker vi dere sammen. Dersom du vil ha plass uavhengig av om du få sove sammen med noen du kjenner, kan du ikke ha navn oppført i denne rubrikken. Dersom du melder på kun 2 eller 3 personer, kan du risikere at barna blir lagt på rom sammen med andre.
DU MÅ OPPLYSE OM evt. matallergi, sykdom etc. som må tas hensyn til. (Barn/Ungdom med funksjonshemming som trenger assistanse til personlig hygiene/ADL skal ha med egen assistent)
Det koster deg ingenting å bli medlem. Det koster egentlig 50 kr, men vi gir deg 50 kr i rabatt. Derfor slipper du å betale. Alle som reiser på leir kan bli medlem i denne klubben. Leirklubben gjør at vi kan søke staten om frifondmidler, og det er penger som kommer godt med. De bruker vi til forskjellige ting som vi trenger/har lyst på på Ognatun. F. eks har vi kjøpt fotballspill, basketballkorg, innebandykøller osv.
Vi bruker bilder i leirbrosjyre eller leirpresentasjon. Vi kobler aldri navn til bilder. Og bruker heller aldri badebilder.