Konfirmasjon på Nærbø bedehus 2023

ImF Rogaland samarbeider med Nærbø bedehus om konfirmasjonsundervisning. Undervisningen og konfirmasjonen er også åpen for andre konfirmanter i regionen, enten som et supplement eller som et fullstendig konfirmantopplegg.

ImF Rogaland har det formelle hovedansvaret, blant annet for det administrative som påmelding etc. Det er full åpenhet for å følge konfirmasjonsundervisningen hos oss, men utføre selve konfirmasjonsdagen lokalt. Dersom det skulle være ønskelig, vil vi være behjelpelige med å utføre selve konfirmasjonen om det skulle være ønskelig. Nederst på siden kan du også laste ned undervisningsplanen for å se hva vi går igjennom i de ulike samlingene.

Påmelding
Online påmelding for konfirmantåret 22/23 er åpen! Meld deg på her!

Pris
Pris for undervisningen: 925kr
Dette dekker alt av undervisning og materiell, samt bowling og pizza-dag i Stavanger.
I tillegg kommer to weekender, en i september og en i mars. Pris på disse er ca. 1000 kr, pluss 300 kr i reise.

Kort om datoer
Undervisningen starter opp med en blikjent samling den 12./9-22 og en weekend 23.-25./9-22. Deretter begynner man med samlinger fra 26./9-22 og annenhver mandag i oddetallsuker fra da til en avsluttningsweekend 24.-26/3-23 . Det blir en felles konfirmantdag lørdag den 4/2-23 på Sandnesporten.

Selve konfirmasjonen
Konfirmasjonsdato i 2023 er lørdag 29/4-23 kl. 12.00. (Alle konfirmasjoner på Nærbø Bedehus skal være den siste lørdag i april i årene fremover) Om det blir mange konfirmanter og det er behov for en konfirmasjonsgudstjeneste til, legges den til søndag 30/4-23.  Hvis dere ønsker konfirmasjonen i en annen forsamling, men følger vår undervisning, må dette avtales individuelt med det aktuelle bedehus/kirke. Her kan vi være til hjelp dersom det er ønskelig.

Avmelding
Hvis du senere skulle ønske å melde av konfirmanten, kan dette gjøres ved å sende mail til a.auestad@imf.no

Informasjon
For å få oppdatert informasjon, bli medlem i  Facbookgruppen: Konfirmant Nærbø Bedehus 22/23

Spørsmål?

Ta gjerne kontakt med Jakob Kjølvik hvis du har flere spørsmål ang. konfirmantundervisningen på Nærbø bedehus. jkjolvik75@gmail.com / 997 17 631