dsc_0032-3  DSC_0081  dsc_0010-2

Her kan du film fra Tenleir på Ognatun
8. – 10. kl.
Gled deg til neste Tenleir, 13.-15. september

 

Pris: 895kr.

Påmeldingsskjema finner du nedenfor
Fyll inn og trykk send. Du vil da få opp en beskjed om at din påmelding er registrert. Vi tar ikke inn påmelding pr. mail eller tlf. Påmeldingsfrist 26. august.

Plass på leir
Det er plass til 60 deltakere på leirene våre. Dersom det blir fullt ved påmeldingsfrist , trekker vi romvis om hvem som får plass på leir. Dvs. at de som oppgir at de ønsker å sove på rom sammen, trekkes som ett rom.

De som ikke får plass på en leir, blir satt på venteliste og får plass ved eventuelle avmeldinger. Får du ikke plass, garanterer vi deg også plass på neste leir du melder deg på! 

Informasjon sendes på mail
Informasjon om du har fått plass på leiren, program og giro blir sendt pr. mail.

Avmelding
Hvis du vil melde deg av leiren, vil vi ha beskjed senest to uker før leiren. Får vi avmelding senere må det betales kr.100,- i avmeldingsgebyr. Ved avmelding dagen før eller ikke fremmøtt må hele leiren betales. Ved sykdom blir beløpet refundert mot skriftlig melding med kontonummer.

Ved spørsmål ring:
ImF Rogaland
tlf: 51793880
Kontortid: 9.00-15.00

PS! Dersom du ikke har mulighet til å betale for at barnet ditt skal få reise på leir, ber vi deg ta kontakt med oss på kontoret.

Hvem ønsker du å sove på rom sammen med? Det er 4 senger på hvert rom. Til nøds kan det være 5 stk på et rom.
DU MÅ OPPLYSE OM evt. matallergi, sykdom etc. som må tas hensyn til. (Barn/Ungdom med funksjonshemming som trenger assistanse til personlig hygiene/ADL skal ha med egen assistent)
Ved sykdom, hjemlengsel eller andre ting kan det være nødvendig for oss å kontakte pårørende. Av ulike grunner er ikke alltid dere tilgjengelig pr tlf. Det hadde vært fint om vi da kunne fått tlf nr og navn på en annen person vi kunne kontakte.
Det koster deg ingenting å bli medlem. Det koster egentlig 50 kr, men vi gir deg 50 kr i rabatt. Derfor slipper du å betale. Alle som reiser på leir kan bli medlem i denne klubben. Leirklubben gjør at vi kan søke staten om frifondmidler, og det er penger som kommer godt med. De bruker vi til forskjellige ting som vi trenger/har lyst på på Ognatun. F. eks har vi kjøpt fotballspill, basketballkorg, innebandykøller osv.
Vi bruker bilder i leirbrosjyre eller leirpresentasjon. Vi kobler aldri navn til bilder. Og bruker heller aldri badebilder.
Prisen på surfingen kommer utenom. Enten du har prøvd før eller ikke, så er det god mulighet til å lære. Vi har med oss en instruktør fra Surfschool, som går gjennom det som trengs, basic ting og nyttig informasjon. I tillegg vil det bli med flere ledere som kan surfe. Instruktøren har livredningskurs! Pris pr. pers: 250,- En meget god pris! Pris inkl: Alt nødvendig utstyr + transport
Vi trenger tillatelse fra dere foresatte til bading og surfing i sjøen og/eller vannaktiviter. Dersom ditt barn melde seg på surfing tillater du også at de får sitte på i bil til stranden der de skal surfe. Vi har badevakt som har livredningskurs!